Αποστολή & Παράδοση

Το Frogs.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες κάτω των 30,00 € είναι 3,00 € ενώ για παραγγελίες άνω των 30,00 € η αποστολή είναι δωρεάν!

*Σε περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2.00 €.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Σας ενημερώνουμε πως ενώ τα δέματα φεύγουν από εμάς το συντομότερο δυνατόν υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις λόγω του αυξημένου όγκου στις εταιρείες κούριερ !

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier!Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία για το προιόν που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητά του.

To Frogs.gr λειτουργεί αποκλειστικά ως ηλεκτρονικό κατάστημα και η φυσική μας έδρα(Α.Παπανδρέου 75,Χαλάνδρι) ως σημείο εξυπηρέτησης.

Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Μάθετε πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες και τις προσφορές μας!