Τρόποι Πληρωμής

 

 

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Frogs.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


Με αντικαταβολή

Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.


Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.


Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της τράπεζας στο info@frogs.gr, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 6841070 ή μέσω e-mail στο info@frogs.gr.


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Alpha Bank
122002320010999
ΙΒΑΝ: GR37 0140 1220 1220 0232 0010 999
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Τράπεζα Πειραιώς
6609143413086
IBAN: GR12 0171 6090 0066 0914 3413 086
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ


Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας Delta Pay της ALPHA BANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron, MasterCard, Maestro, American Express καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Frogs.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.


Το Frogs.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.


Με PayPal

Πληρωμή μέσω του PayPal.

 

***Στις θήκες με δική σας φωτογραφία μπορεί να σας ζητηθεί πληρωμή προκαταβολικά με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση !

 

Για παραλαβή προϊόντων απ΄το κατάστημά μας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προπληρωμή τους!

 

Μείνετε Ενημερωμένοι

Μάθετε πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες και τις προσφορές μας!